Sape видео банер1

in-surf

Банер 1

Такі супер смачні деруни ви ще не готували: отримайте новий рецепт.

 



Як приготувати дуже смачні картопляні 

деруни?


У нашому рецепті все традиційно, крім 

одного секретного інгредієнта, який 

повністю переверне уявлення про смак. 

Картопля і ніжна сирна начинка з легким 

присмаком часнику - приголомшливе 

поєднання, яке нікого не залишить 

байдужим!



Інгредієнти:


- Картопля – 1,5 кг


- Цибуля - 1 шт.


- Яйця-2 шт.


- Сметана - 1-2 шт.


- Мука – 4 ст. ложки


- Часник-3 зубчики


- Сир – 200-250 г


- Сіль і перець - за смаком


- Соняшникова олія



Спосіб приготування:


1. Очищаємо картоплю і цибулю. Потім, 

чергуючи інгредієнти, натираємо їх на 

крупній тертці. Якщо виходить занадто 

багато соку, віджимаємо і зливаємо 

зайве.


2. Поступово підсипаємо борошно, 

знову 

перемішуємо. Кількість борошна 

регулюємо. Маса повинна бути не дуже 

густою, але і не рідкою.


3. В окремій мисці змішуємо сир і 

сметану. Сир краще перетерти. Додаємо 

часник, пропущений через прес. 

Перемішувати.


4. Розігріваємо сковороду з рослинним 

маслом. Викладаємо невелику кількість 

картопляної маси, Придавлюємо ложкою.

 Потім кладемо трохи сиру. Зверху 

начинку закриваємо ще картоплею.


5. Обсмажуємо деруни з двох сторін до

 золотистої рум'яної скоринки.


6. Подаємо відразу і зі сметаною.


Джерело: clutch.net.ua

ПОДЕЛИСЬ МОЙ ДРУГ!

Sape in-video